Servicii

Oferim o gama variata de servicii executate la nivel profesional. Profesionalismul echipei noastre operative si calitatea materialelor pe care le utilizam ne permit sa eliberam garantii, atat pentru executii, cat si pentru produse.

Serviciile noastre

Consiliere de specialitate

Compania noastra va asigura consiliere gratuita la fata locului sau la nivel de proiect pentru alegerea sistemului de acoperis in functe de configuratia, complexitatea si utilitatea acoperisului.

Masuratori gratuite

Specialistii nostri asigura masuratori gratuite in vederea stabilirii necesarului de materiale pentru acoperisul dumneavoastra. Cu ajutorul masuratorilor realizate se stabileste si se intocmeste necesarul de materiale, pentru o cat mai buna eficientizare a costurilor.

Montaj

La cerere se asigura, contra cost, montajul acoperisului: de la sarpanta, folie, tigla metalica, pana la finisaje speciale.

Garantie manopera/produse

Profesionalismul echipei noastre operative si calitatea materialelor pe care le utilizam ne permit sa eliberam garantii, atat pentru executii, cat si pentru produse.

Transport gratuit

Asiguram transportul gratuit pentru sistemele complete de acoperis, in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii

Dulgherie

Executam si lucrari de dulgherie acoperis. De calitatea materialelor si tehmologia folosita, depinde rezisienta acoperisului.

Formular contact

Ia legatura cu noi!

    Back
    Telefon
    WhatsApp