SERVICIILE NOASTRE

Oferim o gama variata de servicii executate la nivel profesional. Profesionalismul echipei noastre operative si calitatea materialelor pe care le utilizam ne permit sa eliberam garantii, atat pentru executii, cat si pentru produse.

10 ANI EXPERIENTA

Acoperisul Atipic este o firma romaneasca specializata in comercializarea de sisteme complete pentru acoperisuri. Ceea ce ne diferentiaza de alte firme este ca la Acoperisul Atipic, tu, in calitate de client, esti cel care conteaza! Aceasta inseamna ca iti oferim servicii de consultanta gratuite, care sunt garantate de experienta pe care echipa noastra a dobandit-o de-a lungul timpului si pe care clientii multumiti o valideaza! Diversitatea pe care Acoperisul Atipic o promoveaza si o respecta prin produsele pe care le comercializeaza te va ajuta sa ai un acoperis rezistent si durabil.

 • 10 ani experienta
 • Consultanta profesionala gratuita
 • Produse de calitate premium
 • Transport gratuit
 • Montaj efectuat de catre echipe profesioniste
 • Garantie pe produse
 • Garantie pe manopera
 • Sisteme complete

Programeaza o intalnire cu un consultant.

  SERVICII

  Consiliere de specialitate

  Firma noastra asigura consiliere gratuita la fata locului sau la nivel de proiect pentru alegerea sistemului de acoperis in functe de configuratia, complexitatea si utilitatea acoperisului.

  Masuratori gratuite

  Specialistii nostri asigura masuratori gratuite in vederea stabilirii necesarului de materiale pentru acoperisul dumneavoastra. Cu ajutorul masuratorilor realizate se stabileste si se intocmeste necesarul de materiale, pentru o cat mai buna eficientizare a costurilor.

  Montaj

  La cerere se asigura, contra cost, montajul acoperisului: de la sarpanta, folie, tigla metalica, pana la finisaje speciale.

  Garantie manopera/produse

  Profesionalismul echipei noastre operative si calitatea materialelor pe care le utilizam ne permit sa eliberam garantii, atat pentru executii, cat si pentru produse.

  Transport gratuit

  Asiguram transportul gratuit pentru sistemele complete de acoperis, in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii

  Dulgherie

  Executam si lucrari de dulgherie acoperis. De calitatea materialelor si tehmologia folosita, depinde rezisienta acoperisului.

  AI NEVOIE DE UN ACOPERIS NOU?

  Oferim consultanta profesionala gratuita, ne deplasam la domiciliu clientului sau la nivel de proiect.

  Back
  Telefon
  WhatsApp